Werkwijze

Vitaliteitscoach & diëtist

Caroline Slikker

Intake

 

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@carolineslikker.nl. Je ontvangt dan een intakeformulier. Als je dit formulier invult en terugstuurt, ontvang je een e-mail met enkele mogelijke data en tijden voor het intakegesprek. Je laat dan weten wanneer het jou het beste uitkomt en dan ontvang je een bevestiging van de afspraak.

Natuurlijk kun je ook bellen of een bericht sturen als je eerst meer informatie wilt.

Traject & tarieven

 

Afhankelijk van je doelstelling wordt er invulling gegeven aan de consulten en ontvang je specifieke praktische toepassingsmethoden om thuis mee te werken. De gemiddelde duur van een traject is twaalf weken, maar hoe vaak en met welke frequentie we afspreken is volledig afhankelijk van jou eigen wensen.

 

Tarieven vanaf juli 2017:

Eerste consult a 60 minuten € 80, -

Vervolgconsulten a 40 minuten € 50,-

 

 

Afmelding graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Anders zal het consult worden gefactureerd.

 

 

Vergoedingen

 

De consulten worden niet meer vergoed door de verzekering. Vanaf 2013 ben ik als diëtist niet meer ingeschreven bij welke instantie of overkoepelende organisatie dan ook. Ik kies ervoor om naar eigen inzicht te handelen op basis van de beste, objectieve wetenschappelijke inzichten, in plaats van visies opgelegd door instanties die veelal zijn gekoppeld aan commerciële organisaties. Bovendien wordt bij diëtistbezoek sowieso het eigen risico aangesproken.

 

Sinds 2017 ben ik wel ingeschreven bij de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitaliteitscoach en dietist Caroline Slikker

Oosterduinplein 7 IJmuiden

06 55 1912 73

Copyright © All Rights Reserved